Livsmedelshygien och smittskydd, repetition - Webbutbildning

Livsmedelshygien och smittskydd, repetition - Webbutbildning

Ger en fördjupad kunskap om rutiner för säker livsmedelshantering i måltidsverksamhet

Det här är en repetitionskurs för dig som har gått kursen Livsmedelshygien och smittskydd – grund och önskar uppdatera dig inom ämnet.

Målgrupp
För dig som arbetar som kock, kallskänka eller måltidsbiträde inom privat eller offentlig verksamhet och önskar uppdaterad kunskap om livsmedelshantering.


Innehåll

  • Studioinspelade föreläsningar, 100% lärarledda
  • 3 st föreläsningar på sammanlagt ca 2 timmar
  • Uppskattad studietid 3-4 timmar
  • Kursintyg utfärdas vid genomförd kurs
  • Avslutas med digitalt prov

Kursledare
TUC Academy

Läs våra avbokningsregler här.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter här.

Intresseanmälan

Har du frågor eller vill anmäla dig till en kurs? Kontakta vår utbildningsansvarig

Rebecca Ewens

rebecca@nuvab.se
0793059400

Rebecca Ewens